Een stralend gelaat en strakke billen, is toch wat alle VROUWEN willen.

Professionele hulp nodig bij afslanken of cellulitis bestrijden?  Het totaalconcept van schoonheidscentrum Healing Sun & Beauty in Diepenbeek zal je verbazen!

Afslanken met de Slimline

De Slimline is het toestel bij uitstek voor afslanking, cellulitis en huidversteviging. Dit toestel combineert trillingen,  Led- licht, warmte,  verstrakt en  verstevigt  de huid. Bovendien vermindert een Slimline-behandeling bij Healing Sun & Beauty ook kwetsuren en wordt revalidatie bevorderd. Je krijgt een veel betere stofwisseling en daardoor meer vitaliteit.

Het toestel is aldus ideaal voor een afslankingskuur en ook tegen spierpijn, depressie of stress is deze behandeling aan te raden. Na een behandeling of volledige kuur voel je je weer frisser,  jonger en beter, zeker in combinatie met onze producten voor afslanken!

Lees meer over afslanken met de Slimline.

Dermosonic tegen cellulitis

Voor de behandeling van cellulitis helpen wij je graag verder met de Dermosonic methode. De Dermosonic is een toestel waarmee het lichaam met  subdermische zuigkracht behandeld wordt, ideaal voor de remodeling van je lichaam.
Lees meer over Dermosonic tegen cellulitis.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij helpen je graag op weg naar een gezonde, stralende huid en een op en top feel good gevoel!

Lipocryo voor plaatselijke vetbestrijding

Plaatselijke afslanking voor buik,rug, maag, billen en love handless (flanken). Vetcellen voorgoed weg met LipoCryolyse zorgt dat de vetcellen afsterven. Geen vetverbranding maar vetcelvernietiging. Lees meer over Lipocryo voor afslanken.

Heb je vragen voor ons omtrent afslanken in regio Diepenbeek in ons instituut? Wil je een afspraak of kunnen wij jou ergens mee helpen?
Twijfel dan niet ons te contacteren.

Back to Top